Важке життя після звільнення: Богдан з Сейшел звернувся до українців

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан поділився в соцмережах яскравою фотографією і написав, як почуває себе після звільнення

Нещодавно звільнений з посади голови Офісу президента Андрій Богдан відпочиває на курорті та "дуже сумує, не спить і не їсть". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook та опублікував фотографію з табличкою "Сейшели".

"Друзі, дуже сумую за вами, не сплю, не їм", - з іронією розповів Богдан.

Ще він вірить в те, що скоро всі будуть займатися тими справами, які подобаються. І наостанок процитував слова російського політика Дмитра Медведєва, які стали вже афористичними: "Розумію, вам нелегко, грошей немає, але ви тримайтеся!".

Нагадаємо, Богдана зняли з поста глави Офісу президента, а його місце зайняв тезка – радник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак.

Раніше "Коментарі" писали, що Богдан потрапив у курйозну ситуацію. На дверях кондитерської, яка належить екс-нардепу Михайлу Бродському, повісили табличку, що забороняє вхід до закладу Богдану.

експерти висловили виданню "Коментарі" думки щодо відставки з посади керівника Офісу президента України Андрія Богдана і призначення на цю посаду помічника президента – Андрія Єрмака. Експерти відзначають, що Андрій Богдан був дуже токсичною фігурою в команді Володимира Зеленського як для українського суспільства, так і для Заходу.