Головна Новини Політика внутрішня політика Українця, що хворів коронавірусом, незабаром випишуть з лікарні, – Пристайко
commentss НОВИНИ Всі новини

Українця, що хворів коронавірусом, незабаром випишуть з лікарні, – Пристайко

Міністр МЗС Вадим Пристайко пообіцяв повідомити про виписку з лікарні члена екіпажу додатково

18 лютого 2020, 06:25 comments1710
Поділіться публікацією:
Українця, що хворів коронавірусом, незабаром випишуть з лікарні, – Пристайко

Двоє українців, які перебували у складі екіпажу на судні Diamond Princess і заразилися коронавірусом, відчувають себе нормального. Одного з них готуються виписати з лікарні. Про це заявив міністр МЗС Вадим Пристайко в ефірі "Свобода слова" на ICTV

"Двоє наших громадян, які перебували на кораблі, вони лікуються у військовому госпіталі поруч. І коли останній раз консули наші зв'язувалися з лікарями 13 лютого, то за їх інформації один громадянин відчуває себе нормально, другого, швидше за все, завтра випишуть", — сказав він.

Міністр пообіцяв повідомити про виписку з лікарні члена екіпажу додатково, якщо це станеться.

 Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про те, що коронавірус COVID19, спалах якого зареєстрована в Китаї, є найменш небезпечним з інших коронавірусів. Зазначається, що тільки у 5% хворих фіксуються критичні захворювання, зокрема, дихальна або полиогранная недостатність, септичний шок. Міжнародна організація, що діє під егідою Організації Об'єднаних Націй (ООН) ЮНІСЕФ заявляє, що їй терміново потрібна 42 млн дол. для розширення своєї діяльності по боротьбі з коронавірусом. "Першочерговим завданням є скорочення масштабів передачі вірусу від людини до людини, а також надання допомоги дітям в тих областях, де їх доступ до основних послуг був порушений",– йдеться в заяві виконавчого директора ЮНІСЕФ Генрієтти Фор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!