Головна Новини Політика внутрішня політика В ООН назвали суму допомоги Донбасу в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН назвали суму допомоги Донбасу в 2020 році

За оцінками ООН, до гуманітарної допомоги на Донбасі потребує 3,4 млн осіб

19 лютого 2020, 04:45 comments1728
Поділіться публікацією:
В ООН назвали суму допомоги Донбасу в 2020 році

План гуманітарного реагування ООН для сходу України 2020 році вимагатиме 158 млн доларів США, щоб надати допомогу 2 млн людей. Про це заявила заступник генерального секретаря ООН з політичних питань і миробудівництва Розмарі Дікарло на засіданні Ради безпеки ООН.

"ООН і партнери надають допомогу згідно з універсально визнаними принципами людяності, неупередженості, нейтральності і незалежності", — сказала Дікарло.

З її слів, з 2014 року ООН і партнери змогли надати допомогу мільйону осіб щорічно.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арсен Аваков обговорив з координатором Держдепу США загострену ситуацію на Донбасі. Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков провів зустріч з координатором Офісу президента України з питань зниклих без вести на Донбасі і військових і цивільних заручників Миколою Колесником, а також матерями тих, хто внесений в списки зниклих або полонених. Про це повідомляє прес-служба МВС. "Обговорили нагальні питання щодо повернення полонених, розшуку зниклих без вісті і соціального захисту їх сімей. Жоден українець не повинен бути кинутий напризволяще! Ми ведемо слідчі дії по кожній людині, якого вважали зниклим безвісти", — зазначив міністр Аваков.

Координатор ВП Колесник наголосив, що його відомство регулярно звертаються матері загиблих у зоні бойових дій Донбасу, а також в Росії, але пріоритет у пошуках і повернення українців ведеться щодо тих, хто живий і знаходиться в полоні. Тим не менш, навіть в таких умовах, експертна служба МВС ефективно справляється зі своєю роботою і на сьогодні експерти вже встановили 1830 ДНК — профілів, вони належать 1021 людині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!