Головна Новини Політика внутрішня політика Вода в Крим піде: Данилов назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Вода в Крим піде: Данилов назвав умову

Секретар РНБО вважає, що постачання води в Криму — складне питання

25 лютого 2020, 12:59 comments3330
Поділіться публікацією:
Вода в Крим піде: Данилов назвав умову

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував заяву керівника парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамии про можливість постачання води до анексованого Криму в обмін на поступки Росії по Донбасу, повідомляє Ліга.

"Моя особиста думка: ми не можемо постачати воду до окупованого Криму. Більш того, з політичної точки зору я думаю, що це неможливо. Якщо Російська Федерація повертає Крим, то вода піде туди відразу. Це складне питання. І думати, що є проста відповідь, не можна. Навряд чи Арахамія мав на увазі те, що сказав", — підкреслив Данілов.

За словами секретаря РНБО, питання звільнення Криму входить в стратегію національної безпеки.

"Це тимчасово окупована територія, за яку несе повну відповідальність РФ. Деякі країни допомагають нам і справді є партнерами. А є країни, які тільки кажуть, що вони-партнери, але роблять те, що вигідно Росії. Чи можемо ми їх звинувачувати? Це морально-етичний аспект", — сказав він.

Данілов також додав, що по темі деокупації Криму є "кілька кейсів", які він не може розкрити. За його словами, всі ці кейси зараз розробляються, оскільки головне завдання України — повернути території.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що підтримує ідею відновлення подачі води до анексованого Криму в обмін на поступки Росії по Донбасу.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Арахамія висловив особисту думку, а питання постачання води до Криму керівництво країни не розглядає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!