Головна Новини Політика внутрішня політика "Там одні трупики": Кернес "висвітлив" ситуацію з коронавірусом в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Там одні трупики": Кернес "висвітлив" ситуацію з коронавірусом в Італії

Під час сесії Харківської міськради мер Геннадій Кернес невміло пожартував про роботу метро в Італії на тлі карантину через вірус COVID-19

18 березня 2020, 17:15 comments3394
Поділіться публікацією:








"Там одні трупики": Кернес "висвітлив" ситуацію з коронавірусом в Італії

На сьогоднішньому засіданні депутатів місцевої міської ради в Харкові, мер Геннадій Кернес явно невдало пожартував над ситуацією, яка склалася в Італії, де з моменту першого зафіксованого випадку зараження коронавірусом COVID-19, померли понад 2,5 тисяч осіб.

Так, під час пояснення ситуації про закриття харківського метрополітену на карантин, міський голова зазначив, що в Італії транспортна система продовжує працювати, але при цьому не користується попитом від пасажирів.

"В Італії працює і метро, в Італії працюють і трамваї, все в Італії працює. Але тільки там вже ніхто не їздить, здається. Там одні трупики вже", — зазначив Кернес з властивою йому усмішкою.

Вимовлена Кернесом гострота викликала в залі щирий сміх присутніх.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Харківський міський голова Геннадій Кернес спочатку відмовився виконувати розпорядження президент України про закриття метро на карантин, але згодом усвідомив, що це вимушений захід для захисту городян від коронавіруса.

При цьому сам Зеленський попередньо пригрозив Кернесу кримінальною відповідальністю за його спробу сваволити в небезпечній вірусологічної ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!