Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Сивохо знятий з посади радника РНБО, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Сивохо знятий з посади радника РНБО, - політолог

Достовірні джерела в РНБО повідомляють про відставку Сергія Сивохо, хоча указ ще не підписано

23 березня 2020, 14:24 comments6454
Поділіться публікацією:
Сергій Сивохо знятий з посади радника РНБО, - політолог

Радник голови Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо звільнений зі своєї посади керівником Олексієм Даніловим. Про це повідомляє політичний аналітик Кирило Сазонов у своєму Facebook, посилаючись на джерела в самому відомстві.

каз ще не опублікований, але рішення прийнято і підписано. Дуже серйозні джерела підтверджують. Секретар РНБО Данилов таки звільнив свого позаштатного радника і неофіційного головного реинтегратора ОРДЛО Сергія Сивоху", — зазначено в повідомленні.

Так Сазонов запевнив, що Сивохо не виправдав покладених на нього надій і останній гучний інцидент за участю Нацкорпуса показав, що "Платформа примирення" не буде реалізована в рамках встановлення миру на Донбасі.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник РНБО Сергій Сивохо позначив, що войовничі активісти проти ініційованої і розробленої ним програми "Платформа примирення", насправді є симпатиками війни і мають намір далі продовжувати військові дії на Донбасі, оскільки мають в цьому, в тому числі і матеріальну зацікавленість.

“Вони хочуть війни. Тому що війна — це бізнес і великі гроші. Вони зірвали презентацію, але не зупинять наш рух до світу. Ми продовжуємо нашу роботу і наш діалог", — написав політик у своєму Facebook.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!