Головна Новини Політика внутрішня політика Екс-прем'єр Гончарук назвав основний недолік Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-прем'єр Гончарук назвав основний недолік Зеленського

Колишній голова уряду Олексій Гончарук зміг зберегти з президентом Володимиром Зеленським хороші товариські стосунки

25 березня 2020, 16:34 comments18263
Поділіться публікацією:
Екс-прем'єр Гончарук назвав основний недолік Зеленського

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який пішов у відставку на початку березня, розповів про свої взаємини з главою держави Володимиром Зеленським і сказав, що думає про гаранта вже з позиції не підлеглої йому людини. Свою позицію колишній глава уряду виклав в інтерв'ю виданню "Новое время".

Так, за словами Гончарука, на протязі всієї його прем'єрської кар'єри, вони з президентом зберігали добрі стосунки, регулярно спілкувалися по телефону і зустрічалися, а зміна уряду було виключно політичним рішенням без натяку на особистий конфлікт.

"Ми інколи обмінювалися якимись повідомленнями, зустрічалися практично кожен день. Сказати, що у мене була якась проблема в комунікації з президентом, я не можу. Повторюся, рішення про заміну уряду — рішення президента як політика. Напевно, він мав якісь мотиви, щоб його прийняти", — підкреслив екс-прем'єр.

Також він додав, що про власну відставку дізнався від Зеленського і це було сказано цілком спокійним тоном і лаконічно.

"Про звільнення розмову був досить коротким. Не було якоїсь спроби мені пояснити, чому приймається таке рішення", — розповів Олексій Гончарук.

Колишній міністр розповів і свою персональну думку про український гаранта, як політика і людину.

"До честі Володимира Олександровича можу сказати, що він намагається чути різних людей. Так, є найближче оточення: раніше це був Андрій Богдан, тепер Андрій Єрмак, Сергій Шефір та інші хлопці, які працюють в Офісі президента. Всі вони команда і радяться один з одним перед прийняттям всіх державних рішень. Сам Зеленський розумний, це людина, яка добре розуміє бізнес. Я вважаю його порядною людиною. Тобто я не вважаю, що він діє в своїх корисливих цілях. Це величезна перевага, яка є у президента. Недолік — це, напевно, емоційність. Насправді багатьом людям це властиво — ось якась своя модель прийняття рішень", — сказав Гончарук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в день відставки Олексія Гончарука більшістю голосів у парламенті була підтримана кандидатура в його крісло Дениса Шмигаля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!