Головна Новини Політика внутрішня політика Гончарук назвав звинувачення САП у недбалості свого Кабміну перед коронавірусом фейком
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук назвав звинувачення САП у недбалості свого Кабміну перед коронавірусом фейком

Екс-прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що звинувачення САП мають виключно політичний характер

25 березня 2020, 19:15 comments1784
Поділіться публікацією:
Гончарук назвав звинувачення САП у недбалості свого Кабміну перед коронавірусом фейком

Екс-голова уряду Олексій Гончарук заявив, що звинувачення, пред'явлені йому Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою у вигляді нібито нехтування заходами з протидії світової пандемії COVID-19, є фейком і не мають під собою підстав. Про це колишній прем'єр розповів в інтерв'ю виданню "Новий час".

Нагадаємо, як повідомили в САП, 31 січня і 8 лютого секретар РНБО Олексій Данилов надіслав тодішньому прем'єр-міністру Гончаруку лист "Про необхідність обмеження експорту і реекспорту продукції, прямо або побічно може бути використана для недопущення розповсюдження коронавіруса. Але Кабмін "фактично проігнорував вищевказані заходи, і їх так і не прийняли".

Сам Гончарук заперечує таку реакцію свого уряду і описує ситуацію інакше.

"На лист РНБО відреагували миттєво: у той же день зібрали нараду, видали термінове доручення, і вже 3 лютого ми затвердили план, за яким працювали в лютому. Новини, ми щось "ігнорували" — це фейк", — підкреслив колишній глава Кабміну.

Також Олексій Гончарук зазначив, що якби він залишився на посаді прем'єра зараз, то, незважаючи на складну економічну і епідеміологічну ситуацію, йому було б простіше, так як на такій посаді він був більш достовірно і повно проінформований.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про нових умовах святкування Великодня у 2020 році у зв'язку з пандемією і карантином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!