Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: «Вірю, що ми вийдемо з економічної кризи та ситуації з епідемією більш впевненими та сильними»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: «Вірю, що ми вийдемо з економічної кризи та ситуації з епідемією більш впевненими та сильними»

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук упевнений, що епідемія коронавірусу закінчиться, а наша країна зможе впоратися з усіма кризами

1 квітня 2020, 14:15 comments1589
Поділіться публікацією:








Медведчук: «Вірю, що ми вийдемо з економічної кризи та ситуації з епідемією більш впевненими та сильними»

Україна подолає всі кризи і епідемія коронавірусу закінчиться, вірить голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук. Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна".


Так, Медведчук хотів б, щоб влада стала більш впевненою, прагматичною, результативною і ефективною у своїх діях. Тоді люди, вважає політик, змогли б повірити у те, що держава про них думає. Парламентарій підкреслив, що в будь-якому випадку країна вийде з перемогою з ситуації з пандемією і труднощів, що через неї виникли.

"У будь-якому випадку ми вийдемо з цього конфлікту, з цієї ситуації — і в питаннях боротьби з коронавірусом, і в питаннях боротьби з епідемією, і в питаннях поліпшення нашої економічної і соціальної ситуації — більш сильними, більш прагматичними. І, головне, більш впевненими. Дуже хочу вірити, що це обов'язково станеться", – сказав Медведчук.

Додамо, що станом на 31 березня в Україні зафіксовано 645 випадків зараження коронавірусом Covid-19. З них 17 випадків є летальними. Десять пацієнтів вилікувались.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на тлі кризової ситуації в Україні періодично звучать пропозиції про необхідність дефолту. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи він потрібен нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!