Головна Новини Політика внутрішня політика Генпрокурор Венедиктова вибрала собі нового заступника
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокурор Венедиктова вибрала собі нового заступника

Новий заступник Ірини Венедиктової в органах прокуратури не новачок і раніше працював на керівній посаді в Чернівецькій області.

2 квітня 2020, 11:34 comments2989
Поділіться публікацією:
Генпрокурор Венедиктова вибрала собі нового заступника

Генпрокурор Ірина Венедиктова призначила собі нового заступника. Ним став Ігор Мустеца, про що повідомили на офіційному сайті Офісу генпрокурора.

У повідомленні говориться, що колективу представили нового співробітника і пояснили, які саме обов'язки виконуватиме Мустеца. Але більше про них не говориться ні слова.

Ігор Мустеца вже має досвід на керівних посадах в органах прокуратури. У ГПУ його переводять з Чернівецької області, де він був 4 роки поспіль першим заступником головного прокурора області.

Дружина Мустеци — підприємець. У його декларації за 2018 й рік зазначено, що квартир у прокурора немає, а машиною він користується однією на двох з дружиною. Це Volkswagen Touareg 2013 року випуску. За 2018 й Мустеца заробив 730 тисяч гривень, ще мільйон отримав від продажу нерухомості.

Що стосується особистих заощаджень, то сім'я нового заступника Генпрокурора має 90 тисяч доларів, 14 тисяч євро і 280 тисяч гривень.

Ірина Венедиктова Генеральним прокурором України стала два тижні тому. Її призначили на позачерговому засіданні парламента. Уже 27-го березня вона призначила собі двох заступників — Олексія Симоненка, а також Андоея Любовича.

Раніше "Коментарі" розповідали про причини відставки Генпрокурора Руслана Рябошапки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!