Головна Новини Політика внутрішня політика "Просто жарт": нова робота Берези в Патрульній поліції виявилася першоквітневим розіграшем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Просто жарт": нова робота Берези в Патрульній поліції виявилася першоквітневим розіграшем

Екс-нардеп Борислав Береза розповів про неадекватну реакцію громадськості на "свою нову професію" в Патрульній поліції

2 квітня 2020, 13:32 comments2548
Поділіться публікацією:
"Просто жарт": нова робота Берези в Патрульній поліції виявилася першоквітневим розіграшем

Колишній народний депутат Верховної Ради VIII скликання Борислав Береза заявив, що вчорашня публікація про нову професію  патрульного поліцейського, була просто традиційним першоквітневим жартом. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

При цьому політик зауважив, що підписники регулярно "купуються" на його нові іпостасі, хоча він вже не вперше видає подібні гостроти 1 квітня у Міжнародний день гумору та сміху.

"В минулому році, 1 квітня, я написав, що прийняв пропозицію і очолив креативний напрямок штабу Петра Порошенка. Багато хто вітав, ще більша кількість людей посміялася жарту, але знайшлося чимало таких, хто писав, що я продався і тьху на мене. Два роки тому, 1 квітня, я виклав свою фотку 2013 року в дайверській амуніції, яка була знята в Ласпі, і написав, що в Криму зараз добре, а я проводжу перевірку можливості виходу на берег груп бойових плавців. Частина людей посміхнулася, частина побажала мені удачі і бути обережним, але чимала кількість людей написала, що як же мені не соромно їхати в аннексированный Крим і мабуть я продався Кремлю. Після чого писали прокляття і побажання всіх мук світу. Цього року, 1 квітня, я виклав фотки, на яких я в формі і в повній амуніції патрульного поліцейського. Написав, що йду працювати в Патрульну поліцію і попросив не порушувати, щоб мені не довелося вас штафовать. Загалом, я в черговий раз пожартував", — зазначив Береза у повідомленні.

Але ж він додав, що і після цієї заяви  його видалили кілька "друзів" у Facebook та було безліч коментарів, якими його дорікали в підкупі з боку міністра МВС Арсена Авакова.

"Коли ви пишете "ага, продався!", то це означає, що у вашій системі координат продатися можете саме ви. І допускаючи таку можливість, по відношенню до себе, ви вважаєте, що продаються всі. Спробуйте порозумнішати і подорослішати. Перестаньте шукати кому продатися. Перестаньте шукати у всьому #зраду. І вчіться усміхатися. Розвивайте в собі почуття гумору", — закликав екс-нардеп і назвав перелік авторів, яких він рекомендує читати, щоб отримувати задоволення від сатири та іронії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома британська письменниця Джоан Роулінг запустила проект віртуального Хогвартса, де всі діти, які не знають, чим зайняти себе на карантині, можуть побувати в чарівному світі Гаррі Поттера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!