Головна Новини Політика внутрішня політика Рябошапка має намір завершити ті реформи, які почав, незважаючи на відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Рябошапка має намір завершити ті реформи, які почав, незважаючи на відставку

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка поділився процесом створення нової експертної платформи

5 квітня 2020, 11:32 comments4103
Поділіться публікацією:
Рябошапка має намір завершити ті реформи, які почав, незважаючи на відставку

Екс-глава Офісу генерального прокурора України Руслан Рябошапка розповів, що обіцянку, яку він зробив перед голосуванням парламенту за його звільнення, що він "йде для того, щоб повернутися", були не просто емоційним сплеском. Так він відповів журналістам "24 каналу" у короткому інтерв'ю.

За словами колишнього генпрокурора, зараз він з командою працюють над створенням експертної платформи, яка буде об'єднувати людей з якісними знаннями, досвідом, які можуть пропонувати нові стратегії, нові реформи у сфері верховенства права — це прокуратура, органи кримінальної юстиції, антикорупція, судова реформа.

"Ми б хотіли, щоб реформи просувалися далі. Але ситуація розвивається так, що не виключено — незабаром можуть бути і політичні процеси, пов'язані з виборами. Тому очевидно, що хотілося б свої знання і досвід використовувати на користь країні. Це може бути як в експертній площині, так і в політичній", — підкреслив Рябошапка.

Також він не заперечує, що якби у нього була можливість повернутися на колишню посаду генпрокурора, він би не відмовився: виключно для завершення реформи по очищенню органів прокуратури.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини, які стали підставою для звільнення Руслана Рябошапки з посади генерального прокурора України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!