Головна Новини Політика внутрішня політика Саакашвілі дав обіцянку "Слузі народу" по майбутнім виборам
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі дав обіцянку "Слузі народу" по майбутнім виборам

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі готовий висуватися тільки в якості партії "Слуга народу"

24 квітня 2020, 13:40 comments2262
Поділіться публікацією:
Саакашвілі дав обіцянку "Слузі народу" по майбутнім  виборам

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області та імовірний віце-прем'єр-міністр України Михайло Саакашвілі заявив, що не збирається йти на вибори, які заплановані на осінь, як самостійна фігура. Це він пообіцяв членам фракції "Слуга народу" на з'їзді з питання його можливого призначення віце-головою уряду.

"Ніякої восени ні на які вибори я йти не збираюся. Якщо я піду, то тільки з вами", — запевнив екстравагантний політик українських колег.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Саакашвілі не бачить проблем у призначенні віце-прем'єр-міністром України, незважаючи на роботу в Кабміні міністра Арсена Авакова, з яким у попередні роки у нього були дуже натягнуті стосунки.

"Зараз у мене немає з ним конфліктів. Зараз немає часу на конфлікти", — запевнив Саакашвілі, маючи на увазі міністра внутрішніх справ.

Як зазначалося раніше, бывшему грузинського президента в уряді Дениса Шмигаля пророкують місце віце-прем'єр-міністра. А взяти під свій контроль він збирається реформи в Україні. Що саме хоче зробити, отримавши міністерський портфель, Саакашвілі напередодні розповів окремим депутатам "СН". Сьогодні ж, 24 квітня, він зустрівся з усією фракцією "Слуги народу". Розмова призначили на 11 ранку, перед позачерговим засіданням парламенту.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!