Апеляційний суд пом'якшив міру запобіжного заходу для Тетяни Чорновол

Тетяні Чорновол необхідно перебувати всю ніч будинку

Апеляційний суд змінив запобіжний захід для екс-народного депутата Тетяни Чорновол. Було прийнято рішення про зміну цілодобового домашнього арешту на нічний. Про це повідомляє "5 канал".

Відзначається, то тепер екс-нардепу Тетяні Чорновол заборонено залишати місце проживання з 22:00 до 6:00.

Раніше "Коментарі" писали, що Державне бюро розслідувань повідомило екс-депутату Тетяні Чорново про підозру в умисному вбивстві. Політику висунули підозру "в умисному заподіянні смерті іншій людині, вчиненій за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб"(п. п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). У повідомленні ДБР йдеться, що згідно попередньої інформації, 18 лютого 2014 року Чорновіл виступила в ролі керівника групи осіб і безпосередньо брала участь у підпалі будинку в центрі Києва, де розміщувався офіс однієї з партій. В офісі на той момент знаходився один із співробітників, який в результаті підпалу загинув.

Також нагадаємо, що 14 квітня 2020 року в територіальному управлінні Державного бюро розслідувань відбувся допит Чорновіл, яку підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчинене за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п. п. 5 , 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).