Головна Новини Політика внутрішня політика Апеляційний суд пом'якшив міру запобіжного заходу для Тетяни Чорновол
commentss НОВИНИ Всі новини

Апеляційний суд пом'якшив міру запобіжного заходу для Тетяни Чорновол

Тетяні Чорновол необхідно перебувати всю ніч будинку

24 квітня 2020, 17:51 comments2397
Поділіться публікацією:
Апеляційний суд пом'якшив міру запобіжного заходу для Тетяни Чорновол

Апеляційний суд змінив запобіжний захід для екс-народного депутата Тетяни Чорновол. Було прийнято рішення про зміну цілодобового домашнього арешту на нічний. Про це повідомляє "5 канал".

Відзначається, то тепер екс-нардепу Тетяні Чорновол заборонено залишати місце проживання з 22:00 до 6:00.

Раніше "Коментарі" писали, що Державне бюро розслідувань повідомило екс-депутату Тетяні Чорново про підозру в умисному вбивстві. Політику висунули підозру "в умисному заподіянні смерті іншій людині, вчиненій за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб"(п. п. 5, 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). У повідомленні ДБР йдеться, що згідно попередньої інформації, 18 лютого 2014 року Чорновіл виступила в ролі керівника групи осіб і безпосередньо брала участь у підпалі будинку в центрі Києва, де розміщувався офіс однієї з партій. В офісі на той момент знаходився один із співробітників, який в результаті підпалу загинув.

Також нагадаємо, що 14 квітня 2020 року в територіальному управлінні Державного бюро розслідувань відбувся допит Чорновіл, яку підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчинене за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб (п. п. 5 , 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!