Головна Новини Політика внутрішня політика Генштаб ЗСУ показав фото випробувань ракетного комплексу Нептун
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб ЗСУ показав фото випробувань ракетного комплексу Нептун

Випробування РК «Нептун» проходять на полігоні ВСУ «Алібей»

27 квітня 2020, 12:14 comments2376
Поділіться публікацією:
Генштаб ЗСУ показав фото випробувань ракетного комплексу Нептун

Сьогодні, 27 квітня, в Одеській області проходять державні випробування ракетного комплексу Р-360 "Нептун". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України.

Відзначається, що льотні випробування проводяться зі створенням реальних перешкод для головки самонаведення ракети і залученням авіації літаків СУ-27. Пуски здійснюються з Державного випробувального полігону ВСУ "Алібей".

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні поділили посади головнокомандувача Збройних сил України та начальника Генерального штабу. Відповідні укази з'явилися на сайті президента. Глава держави Володимир Зеленський підписав їх 27 березня.

Також ми писали, що Збройні Сили України долучилися до правоохоронців під час карантинних заходів через коронавірус в Україні. Так, задля підтримання громадської безпеки і порядку з 22 березня, в населених пунктах і військових гарнізонах почалося спільне патрулювання посиленими нарядами Військової служби правопорядку ЗСУ. Військові повинні взаємодіяти з працівниками Національної поліції і військовослужбовцями Національної гвардії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!