Головна Новини Політика внутрішня політика Для Саакашвілі готують місце в Національній раді реформ, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Для Саакашвілі готують місце в Національній раді реформ, - джерело

За словами інсайдера, з призначенням Саакашвілі в Кабмін виникли труднощі, тому розглядають його входження в Національну раду реформ України

29 квітня 2020, 09:56 comments2113
Поділіться публікацією:
Для Саакашвілі готують місце в Національній раді реформ, - джерело

В Україні продовжують обговорювати політичну долю екс-глави Грузії Михайла Саакашвілі після того, як Кабінет міністрів відкликав свою пропозицію на розгляд його кандидатури в якості віце-прем'єр-міністра нашої держави. Тепер з'явилася інформація про те, що представники української влади можуть запропонувати Саакашвілі увійти в Національну раду реформ. Про це повідомляє "РБК", посилаючись на власні джерела.

Так, за словами інсайдера, з призначенням політика в уряд виникли труднощі, тому як варіант зараз розглядають входження Саакашвілі в Національну раду реформ. Крім того, джерело повідомляє, що політик вже проводив зустрічі в Офісі президента з питання призначення у виконавчу владу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що причиною відкликання кандидатури Саакашвілі в Кабмін стала відсутність необхідної кількості голосів у фракції "Слуга народу". Мовляв, це призначення могло бути ґрунтом для розбіжностей між нардепами. Джерела кажуть, що зараз для Саакашвілі шукають альтернативу: як варіант — висунення на виборах в мери Одеси під брендом "Слуга народу".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!