Головна Новини Політика внутрішня політика Саакашвілі чекає призначення від Зеленського вже в найближчі дні, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі чекає призначення від Зеленського вже в найближчі дні, - ЗМІ

Сам екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі впевнений, що разом з його призначенням в Україну прийдуть реальні реформи

4 травня 2020, 20:37 comments2344
Поділіться публікацією:
Саакашвілі чекає призначення від Зеленського вже в найближчі дні, - ЗМІ

Екс-глава Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, виступаючи в ефірі телеканалу "Україна 24", заявив, що чекає з дня на день оголошення президентом Володимиром Зеленським своєї нової посади.

Так, екстравагантний політик підкреслив, що протягом останніх тижнів активно зустрічався з представниками державного керівництва для обговорення політичної обстановки в країні.

"Я думаю, що про це сам президент оголосить в найближчі дні. Я дійсно мав консультації з ним і з Адміністрацією президента, з різними підрозділами, так само, як з різними парламентськими лідерами", — зазначив Саакашвілі.

Що стосується роз'єднаності позиції у провладній фракції "Слуга народу" щодо його призначення на посади віце-прем'єра, Саакашвілі відповів традиційно з емоційністю.

"Тому що вони бояться, якщо в Україні відбудуться реальні зміни на краще, тоді Україну не вдасться розчленувати, Україна не вдасться добити, Україна не вдасться ставити в приклад невдачі... Тут питання куди глобальніше, ніж когось працевлаштувати", — резюмував грузинський політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі критично поставилася до того, що її попередник Михайло Саакашвілі може зайняти пост в уряді України.

"Я чудово розумію, що у внутрішні справи іншої країни та її кадрову політику втручатися неприпустимо. Однак це неприйнятно на державну посаду брати людину, чиї дії визнані кримінальним злочином не тільки в грузинському суді, але і в Європейському суді з прав людини. Також його звинувачують і в не менш тяжких корупційних злочинах", — запевняє Зурабішвілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!