Головна Новини Політика внутрішня політика Тищенко йде в мери Києва, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко йде в мери Києва, - джерело

У Верховній Раді стверджують, що народний депутат від "Слуги народу" все ж зважився балотуватися на місцевих виборах в Київську МДА

13 травня 2020, 17:44 comments2929
Поділіться публікацією:
Тищенко йде в мери Києва, - джерело

Штатний фотограф парламенту України Ян Доброносов заявив, що народний депутат Верховної Ради Микола Тищенко, який представляє фракцію "Слуга народу", висуватиме свою кандидатуру на найближчих місцевих виборах у Києві. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Микола Тищенко підтвердив, що буде йти в мери Києва", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці та по всій Україні розгорівся скандал після того, як журналісти заскочили ресторан "Велюр", що належить нардепу Миколи Тищенка, працюючим в розпал карантину. При цьому сам нардеп вирішив піти ва-банк і зазначив, що пресі доведеться довести, що столичний ресторан дійсно надавав платні послуги громадського харчування і тільки після цього він заплатить штраф.

"Якщо порушення було зафіксовано, він заплатить штраф в ту ж секунду. Я контролюватиму особисто", — написав нардеп і власник "Велюру".

Однак не встиг вщухнути "ресторанний резонанс", спритні журналисты запідозрили порушення карантину і в салонах краси, що належать дружині Тищенко, Аллі Барановської.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!