Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук прав у своїй оцінці того, що відбувається в Україні, – Дудчак
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук прав у своїй оцінці того, що відбувається в Україні, – Дудчак

Політолог Олександр Дудчак вважає, що «земельний закон» не відповідає інтересам українців, підтримавши позицію політика Віктора Медведчука

19 травня 2020, 15:10 comments2343
Поділіться публікацією:
Медведчук прав у своїй оцінці того, що відбувається в Україні, – Дудчак

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук прав у своїй оцінці що відбувається в Україні, проте запущений процес приватизації зупинити навряд чи вдасться. Про це в бесіді з RT заявив політолог і економіст Олександр Дудчак.

"Українська влада не оглядається і не переживає через думки населення по цьому питанню. Невідомо, скільки земель вже приватизовано і не знаходиться під контролем України. Безсумнівно, це злочинна діяльність, яка не відповідає інтересам українського народу", – вважає експерт.

Дудчак нагадав, що президент України Володимир Зеленський, незважаючи на протести і критику, підписав у квітні поточного року закон №552-IX про введення в країні ринку землі. За словами політолога, в українського президента нібито ніхто не питає, що він хоче зробити,

"Він виконує те, що від нього вимагають. В України не залишилося суверенітету, тепер в країні проводиться політика в інтересах тих, хто у 2014 році закінчив історію цієї держави. Сьогодні Зеленський лише продовжує лінію Петра Порошенка, не більше", – підсумував Олександр Дудчак.

Нагадаємо, Медведчук заявив, що землі сільськогосподарського призначення – це надбання всього українського народу і тільки українці шляхом референдуму повинні вирішувати долю основного національного багатства.

Раніше повідомлялося, що чекає на суперечливі закони про землю і банках. Експерти оцінили для видання "Коментарі" шанси, що резонансні закони будуть успішно оскаржені в Конституційному суді України та Європейському суді з прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!