Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко намагався викупити записи з Байденом за $50 млн — джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко намагався викупити записи з Байденом за $50 млн — джерело

За інформацією джерела, екс-генпрокурор Луценко чув ці записи

19 травня 2020, 21:43 comments6123
Поділіться публікацією:
Порошенко намагався викупити записи з Байденом за $50 млн — джерело

Колишній президент України Петро Порошенко нiбито намагався викупити скандальні записи переговорів з колишнім віце-президентом США Джо Байденом. Про це повідомили у Telegram-каналi "Легiтимний" з посиланням на власне джерело.

Джерело повідомляє, що Петро Порошенко намагався придбати записи у народного депутата Андрія Деркача, який і опублікував їх сьогодні, 19 травня. Також з'явилася інформація, що колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко знав про існування цих записів, чув їх і навіть озвучував деякі тези.

Серед іншого джерело розповіло, що п'ятий президент України Петро Порошенко готовий був заплатити 50 мільйонів доларів за знищення скандальних записів розмови, але представники чинного президента США Дональда Трампа зробили більш вигідну пропозицію.

Автори публікації вважають, що українські правоохоронці можуть розглянути у цій розмові ознаки державної зради Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти вважають, що злив переговорів Петра Порошенка та Джо Байдена може стати провісником великих змін в українській політиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!