Головна Новини Політика внутрішня політика Я за один стіл з такими бандитами не сяду: Зеленський про мера Черкас Бондаренка
commentss НОВИНИ Всі новини

Я за один стіл з такими бандитами не сяду: Зеленський про мера Черкас Бондаренка

Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції розповів про протистояння з місцевою владою під час карантину

20 травня 2020, 12:23 comments2561
Поділіться публікацією:
Я за один стіл з такими бандитами не сяду: Зеленський про мера Черкас Бондаренка

Український гарант Володимир Зеленський заявив, що за перший рік роботи його розчарували не його бажання чи принципи, а певні люди. Про це заявив президент на прес-конференції за підсумками свого року президенства.

"Розчаровують не принципи і не бажання. Народовладдя повинно бути, якщо ми йдемо до лібералізації нашої країни, і якщо ми бачимо таку демократичну, вільну країну. Так, вона суперечлива і складна. Розчаровують люди, — сказав гарант. —  Я навіть не просто не можу не говорити про мера Черкас, а не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Але його обрали, це права народу. Будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете".

На думку ж гаранта, черкаський голова поводив себе некоректно, у той час, коли з самого початку карантину в Україні були порожні аптеки, лікарні та відсутність апаратів ШВЛ.

"Питання — а де держрезерв? А він порожній. Тобто в Україні 40 млн чоловік, а держрезерв порожній. Багато європейських країн відмовилися від держрезерву. Це такий напрямок. Ми, як і всі європейські країни мали те, що було 2 місяці тому. Де був мер Черкас 2 місяці тому? Де його звернення до мене: "а чим я можу допомогти країні?". Де були його літаки, які наповнювали лікарні та аптеки Черкас. Де були його особисті гроші? Вибачте, це просто популізм. І на чому? На кількості смертей через коронавірус".

Як повідомлялося, допит мера Черкас перенесли.

Раніше "Коментарі" писали, що Зеленський дав відповідь, чому Аваков залишається у владі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!