Головна Новини Політика внутрішня політика Саакашвілі зізнався, які у нього відносини з Аваковим після конфлікту
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі зізнався, які у нього відносини з Аваковим після конфлікту

Конфлікт між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і тоді ще головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі вийшов у публічну площину ще в 2015 році. Зокрема, Саакашвілі відкрито звинувачував Авакова в корупції

26 травня 2020, 09:53 comments5231
Поділіться публікацією:
Саакашвілі зізнався, які у нього відносини з Аваковим після конфлікту

Міхеїл Саакашвілі сподівається побудувати нормальні робочі стосунки з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, незважаючи на їхній давній конфлікт. Про це керівник Виконавчого комітету реформ розповів в ефірі "Україна 24".

В публічну площину конфлікт Саакашвілі і Авакова вийшов ще 5 років тому. Тоді Саакашвілі очолював Одеську ОДА. Спочатку він звинуватив міністра МВС в корупції, а потім чиновники і зовсім ледь не побилися під час засідання Національної ради реформ.

Тепер же Саакашвілі готовий до нового етапу відносин з Аваковим. Політик стверджує, що поки по роботі вони ніяк не перетинаються. Однак, якщо це належить зробити у майбутньому, то Саакашвілі сподівається на нормальні робочі відносини. А оскільки реформування органів МВС у планах Саакашвілі також є, незабаром його слова, очевидно, вийде перевірити на практиці.

"Я впевнений, що у МВС потрібно забрати контрольну фінансову функцію. Не думаю, що міністр Аваков буде проти цього заперечувати", — сказав Саакашвілі.

Він вважає, що всі ці функції потрібно передати службі фінансових розслідувань, яку ще належить створити.

Нагадаємо, що головою Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі став 7 травня. Його призначив на цю посаду президент Володимир Зеленський. Комітет — це дорадчий орган, який допомагає президенту проводити реформи в країні. Проти призначення Саакашвілі були в Грузії, де політик фігурує у кількох кримінальних справах. МЗС Грузії навіть відкликало свого посла з України для консультацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!