Головна Новини Політика внутрішня політика Чернігівщина – це базовий регіон Ляшка, тож перемога на окрузі йому гарантована, - Лісний
commentss НОВИНИ Всі новини

Чернігівщина – це базовий регіон Ляшка, тож перемога на окрузі йому гарантована, - Лісний

Політолог Олег Лісний вважає, що поява екс-нардепа Олега Ляшка на окрузі в Чернігівщині автоматично виводить його в лідери рейтингів

28 травня 2020, 17:19 comments1996
Поділіться публікацією:
Чернігівщина – це базовий регіон Ляшка, тож перемога на окрузі йому гарантована, - Лісний

Колишньому народному депутату Олегу Ляшку нескладно буде перемогти на своєму окрузі на Чернігівщині. Таку думку заявив політолог Олег Лісний, коментуючи можливе висування Ляшка на 208 окрузі, про яке активно говорять інсайдерські Telegram-канали. Про це пише "Знай. Юа".

"Чернігівщина — це базовий регіон Ляшка, котрий, не дивлячись на політичні зміни та перипетії  в українському політикумі, беззаперечне політичне лідерство президента Зеленського по всій країні, все одно дає реальний математичний шанс на перемогу. Він — батько регіону, тож переможе на окрузі в силу кількості зроблених раніше там справ", — вважає Лісний.

За словами політолога, національна соціологія та соціологія округу — дві великі різниці, в яких явна перевага на боці того, хто там неодноразово перемагав.

"А враховуючи можливі політичні союзи Ляшка та Юлії Тимошенко, перемога на Чернігівщині — беззаперечна", — додає експерт.

На думку політолога, "Слуга народу" в силу кадрового голоду, про який згадував президент на своїй прес-конференції, не зможе знайти гідного кандидата для перемоги. Як приклад Лісний наводить перемогу Юлії Світличної в окрузі на Харківщині. Тому, каже експерт, існує вірогідність, що аналогічна ситуація повториться на Чернігівщині.

Резюмуючи, Лісний додав, що український електорат дуже сентиментальний та вдячний — тож голосує серцем, що неодноразово доводив і на президентських, і на парламентських виборах.

Раніше "Коментарі" розповіли про перспективи місцевих виборів у столиці: яка картина на політичній арені Києва насправді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!