Головна Новини Політика зовнішня політика Звільнення Безсмертного з Мінської контактної групи - це симптом одужання, - Дудкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення Безсмертного з Мінської контактної групи - це симптом одужання, - Дудкін

Політолог вважає, що такі люди, як Безсмертний гальмували Мінський процес

15 серпня 2019, 12:31 comments1627
Поділіться публікацією:
Звільнення Безсмертного з Мінської контактної групи - це симптом одужання, - Дудкін

Безсмертний, заступник міністра закордонних справ Зеркаль і ще багато осіб — це люди, яких Порошенко запровадив, щоб вони спеціально шкодили новій владі. Так на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував політичний експерт Юрій Дудкін рішення президента Володимира Зеленського звільнити Романа Безсмертного зі складу Мінської контактної групи

"Мабуть, тепер це зрозуміли і у нового президента, тому і звільнили людину, яка працювала на зрив мирних переговорів", — уклав експерт.

За словами експерта, Роман Безсмертний свідомо працював на зрив мирних переговорів в Мінську.

"Наприклад, людина, якій довірили домовлятися про світі, прямо закликала в інтерв'ю припинити роботу Мінської контактної групи — тобто закрити єдиний майданчик, де йде діалог між Києвом і невизнаними республіками", — нагадав політолог.

Також Дудкін в якості аргументів навів кілька прикладів з інтерв'ю Романа Безсмертного, де політик виступає проти виконання Мінських угод.

"А ви ще почитайте старі інтерв'ю Безсмертного, знайдете там багато цікавого. Серпень 2017 року — представник України в Мінській контактній групі запропонував ... розпустити ТКГ і відмовитися від змін в Конституції і особливого статусу для Донбасу. Січень 2016 року — Роман Безсмертний заявив, що вже почався "Мінськ-3". Почувши таке, навіть Порошенко тоді бігом побіг заспокоювати всіх і спростовувати", — нагадав автор.

Політолог вважає, що "якби офіційний Київ послухав Безсмертного, зараз би Україну звинувачували в невиконанні своїх зобов'язань Мінськими угодами. Розумієте тепер, що такі люди в складі Мінської ТКГ — це герої зі знаком "мінус"?

На думку Дудкіна, звільнення Безсмертного є позитивним сигналом для України.

"Нічого дивного в звільнення Безсмертного немає. Навпаки, як раз такі рішення — це симптоми одужання", — зазначив він.

Як повідомляв портал "Коментарі", 13 серпня президент Володимир Зеленський підписав указ про позбавлення Романа Безсмертного повноважень представника України в Тристоронній контактній групі.

Безсмертний заявив, що дізнався про своє звільнення зі ЗМІ.

В Офісі президента заявили, що повноваження представляти інтереси України на переговорах у Мінську делеговані другому президенту Леоніду Кучмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!