Головна Новини Політика зовнішня політика Коломойський в захваті від номера "Кварталу" про підпал будинку Гонтарєвої
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський в захваті від номера "Кварталу" про підпал будинку Гонтарєвої

Бізнесмен вважає, що над Гонтарєвою вдало пожартували і не бачить в цьому нічого такого, "адже не останнє майно згоріло"

21 жовтня 2019, 09:45 comments5165
Поділіться публікацією:
Коломойський в захваті від номера "Кварталу" про підпал будинку Гонтарєвої

Олігарх Ігор Коломойський прокоментував скандальний виступ "95 Кварталу" та хору їм. Верьовкіна про підпал будинку екс-глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

За словами Ігоря Коломойського, номер йому дуже сподобався. "Браво!", - сказав він.

"Сподобався номер, і  що "згоріла від сорому", — зазначив він. Говорячи про те, чи не вважає він це насмішкою над людським горем, Коломойський відповів негативно. "Так не останнє ж майно згоріло. Що тільки у неї будинок згорів? А скільки на Донбасі будинків згоріло?" – сказав бізнесмен.

Також він був у захваті від фрази "Валерія думає на Валерича".

На питання про те, чи сподобається йому, якщо "Квартал" жартувати про спалених на Донбасі будинках, Коломойський сказав: "Коли вони будуть жартувати – будемо розмовляти. А ми зараз говоримо в контексті (підпалу будинки Валерії Гонтарєвої, – ред.). Маніпуляціями тільки не займайтеся".

Як повідомляло видання "Коментарі", у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" ведучий Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору їм. Мотузки висміяли згорілий будинок колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

Нагадаємо, у селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників.

У зв'язку з цим інцидентом, президент України Володимир Зеленський доручив Голові СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу нерухомості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про осіб, яких сама Валерія Гонтарева вважає причетними до підпалу її майна в Козятині. Вона також розповіла, що перед звільненням останньою краплею стало те, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожу на Гонтареву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!