Головна Новини Політика зовнішня політика Названа сума, яку заплатили хору їм. Верьовки за виступ у «Вечірньому кварталі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа сума, яку заплатили хору їм. Верьовки за виступ у «Вечірньому кварталі»

Художній керівник хору імені Верьовки Зіновій Корінець прокоментував скандальний номер студії "Кварталу 95"

21 жовтня 2019, 11:21 comments4105
Поділіться публікацією:








Названа сума, яку заплатили хору їм. Верьовки за виступ у «Вечірньому кварталі»

За виступ у "Вечірньому кварталі" про підпал будинку екс-глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої хору імені Верьовки заплатили трохи більше тисячі євро. Про це сказав гендиректор і художній керівник хору і  Зіновій Корінець.

Художній керівник зазначив, що ніколи і в думках не мав наміру говорити про щось антиукраїнське.

Говорячи про те, чи не боїться він якихось мітингів на концертах з приводу цього, він відповів: "Так, можливо, на жаль.



Як повідомляло видання "Коментарі", у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" ведучий Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору їм. Мотузки висміяли згорілий будинок колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої.

Нагадаємо, у селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників.

У зв'язку з цим інцидентом, президент України Володимир Зеленський доручив Голові СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу нерухомості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про осіб, яких сама Валерія Гонтарева вважає причетними до підпалу її майна в Козятині. Вона також розповіла, що перед звільненням останньою краплею стало те, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожу на Гонтареву.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!