Головна Новини Політика зовнішня політика У "Слузі народу" працює своя служба безпеки, яка за всіма наглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" працює своя служба безпеки, яка за всіма наглядає

За роботою та поведінкою у фракції стежать спеціальні люди

24 жовтня 2019, 12:35 comments3434
Поділіться публікацією:
У "Слузі народу" працює своя служба безпеки, яка за всіма наглядає

Перший заступник лідера фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про те, що у фракції є своя "внутрішня служба безпеки", яка стежить за поведінкою нардепів і тим, як хто голосує.

Відповідаючи нв питання про те, чи продалися "слуги народу" олігархам політики сказав: "Я не думаю, що масово це сталося. Може, хтось десь шукає якісь можливості, але, "великий брат" все бачить.

Також він зазначив, що "великий брат" вже вийшов на рівень комітетів.

За його словами, в результаті аналізу вже стало ясно, що якщо народний обранець веде подвійне життя, то в залі голосує з фракцією, а ось на комітетах -  окремо.

Корнієнко зазначив, що внутрішнє спостереження не прослуховує телефони нардепів.

Заступник голови фракції СН зазначив, що про пригоди представників олігархів постійно говорить і "служба внутрішньої безпеки", і самі депутати.

Політики на питання журналістів, про кого йде мова відмовився назвати прізвища олігархів, від яких вже приходили, тільки зазначив, що "олігархи всі відомі, вони в топ-100 входять".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 11 народних депутатів від партії "Слуга народу" нібито отримали по 30 тис. дол. за голосування проти антикорупційного законопроекту під час засідання Комітету Верховної Ради з питань фінансів і банківської діяльності.

Як повідомляв сайт "Коментарі", заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що перевірка нардепів на детекторі брехні відбудеться після консультації у психолога та спілкування з керівництвом фракції.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила за даним фактом кримінальну виробництво.

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі члени парламентського комітету з питань фінансів повинні пройти перевірку на поліграфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!