Головна Новини Політика зовнішня політика «Укрпошта» припинила продавати лотерею
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрпошта» припинила продавати лотерею

Купити лотерейний квиток на пошті можна буде з 1 листопада

1 листопада 2019, 08:29 comments1895
Поділіться публікацією:
«Укрпошта» припинила продавати лотерею

З сьогоднішнього дня по всій Україні "Укрпошта" припинить продавати лотерею у своїх відділеннях. Це пов'язано з законопроектом про азартні ігри, який знаходиться на розгляді в парламенті.

Ранее Кабінет міністрів вніс у Верховну Раду проект закону №2285 про легалізацію грального бізнесу.

Нагадаємо, що початок роботи нового складу Верховної Ради і Кабінету міністрів України ознаменувалися цілою низкою гучних заяв та ініціатив у сфері економіки. Однвєю із найбільш резонансних стала заява президента Володимира Зеленського про необхідність легалізувати гральний бізнес. Він доручив Кабміну розробити та подати до 1 жовтня відповідний законопроект. За розрахунками глави держави легалізувати казино можна буде вже до 1 грудня.

Зеленський не став першим, хто піднімає питання про легалізацію грального бізнесу в Україні після 2009 року. У 2013 році Верховній Раді пропонували його легалізувати, також багато чиновників заявляли про це. Найчастіше на цій ниві відзначалися міністри фінансів України Олександр Шлапак у серпні 2014 року і Наталія Яресько у серпні 2015-го. У тому ж 2015 році у парламенті також були зареєстровані два законопроекти, які пропонували амністію грального бізнесу, але обидва вони пролежали у ВР до початку роботи нового складу парламенту, коли і були відкликані.

У листопаді 2016 року легалізувати гральний бізнес народних депутатів закликав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, підкресливши, що податки до бюджету з нього можуть скласти не менше 300 млн дол.

У 2018 році легалізувати гральний бізнес Україну закликав навіть МВФ, включивши його в текст меморандуму з нашою країною, що і було обіцяно виконати до кінця 2018 року, проте так і залишилося на папері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!