Головна Новини Політика зовнішня політика Тищенко пішов від відповіді про листування з пранкером "Джокером"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко пішов від відповіді про листування з пранкером "Джокером"

Політик не захотів спілкуватися з журналістами, а лише віджартовувався

11 листопада 2019, 09:35 comments2684
Поділіться публікацією:








Тищенко пішов від відповіді про листування з пранкером "Джокером"

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко не захотів прокоментувати ситуацію щодо листування з пранкером "Джокером", яку раніше оприлюднили ЗМІ.

Політик мовчав, коли журналісти ставили йому запитання про  теми, які їх цікавлять, і тільки посміхався і фотографувався.

У той же час скоро він перервав свою “обітницю мовчання “ і сказав представникам ЗМІ, що він принципово не буде слухати їх питання, однак зазначив, що їх робота дуже важлива для політики.


" І хочу, щоб ви знали: журналісти — найважливіша професія для нас, політиків. Найважливіша позиція журналістів — відстоювати думку народу", — сказав Тищенко.

Як повідомляло видання "Коментарі", 4 листопада інтернеті була оприлюднено листування пранкера "Джокера", який представився генпрокурором Русланом Рябошапкой, з нардепом Миколою Тищенко. Політик скаржився на ситуацію всередині фракції, а також розповів про конфлікт з Олександром Ткаченком і про гроші в конвертах для нардепів.

У листуванні Тищенко поділився з так намазываемым генпрокурором планами про своє майбутнє, яке може бути зовсім не райдужним, якщо все так буде продовжуватися. Нардеп поскаржився, що бізнесу без нього буде кінець.

Раніше ЗМІ оприлюднили листування Богдана Яременка з жінкою, яка надає інтимні послуги. Пізніше нардеп заявив, що це була спланована провокація з метою дізнатися, як і коли журналісти знімають листування парламентаріїв в смартфонах. Проте пізніше Яременко вибачився перед родиною, фракцією і президентом. На наступний день спливла інформація, що вибачитися нардепу запропонував пранкер "Джокер", який листувався з нардепом під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

Журналісти закликали Яременко пройти дослідження на детекторі брехні. А голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що скандал буде обговорюватися на найближчому засіданні фракції, де будуть розглянуті три сценарії наслідків для нардепа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!