Головна Новини Політика зовнішня політика Україна може стати як годувальницею Європи, так і колискою геніїв, - посол Естонії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може стати як годувальницею Європи, так і колискою геніїв, - посол Естонії в Україні

Посол Естонії в Україні Каімо Кууск зазначив про український дух боротьби, працьовитість і людський потенціал

26 листопада 2019, 13:00 comments2016
Поділіться публікацією:
Україна може стати як годувальницею Європи, так і колискою геніїв, - посол Естонії в Україні

Посол Естонії в Україні Каімо Кууск вважає, що Україна має всі шанси вважатися годувальницею Європи або ж колискою геніїв в різних галузях економіки. Про це Каімо Кууск розповів в інтерв'ю порталу "Коментарі".

Як заявив посол Естонії в Україні, наша країна має величезний людський ресурс. На його думку, український народ — це високоосвічені люди, які вірять у майбутнє своєї держави. Також Кууск відзначив високий професіоналізм українських викладачів, які працюють в університетах.

Посол підкреслив ще одну конкурентну перевагу українців — дух боротьби. Адже в складі Євросоюзу є лише кілька країн, які раніше чинили опір Росії.

"Ви трудоголіки. Можливо, саме тому ЄС не поспішає запрошувати українців на роботу, побоюючись, що ви залишите місцеве населення без засобів для існування (сміється, — ред)", — жартує Каімо Кууск.

Також він пригадав вислів посла ЄС Матті Маасікаса, який говорив, що Україна має реноме "годувальниці Європи". За словами Каімо Кууска, в Україні є гарні умови для розвитку сільського господарства, але ще важливо, що українці можуть виконувати безліч важливих завдань в електронному світі, не виїжджаючи за межі країни.

"Ви будуєте літаки і навіть спільно з США берете участь у космічних програмах. Тому, головне, не здаватися і, незважаючи на протекціонізм у міжнародній торгівлі, намагатися, намагатися і ще раз намагатися виходити з конкурентними пропозиціями на європейський ринок", — підкреслив посол Естонії в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посол Естонії в Україні порадив нашій державі працювати над тим, щоб перевершити балканські країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!