Головна Новини Політика зовнішня політика Іванісова викрили у відсутності вищої освіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Іванісова викрили у відсутності вищої освіти

Іванісов збрехав про свою освіту

27 листопада 2019, 12:24 comments2283
Поділіться публікацією:
Іванісова викрили у відсутності вищої освіти

Депутат Роман Іванісов, якого нещодавно вигнали з партії "Слуга народу", не має вищої освіти, про що стало відомо з журналістського розслідування видання "Четверта влада".

Видання відправило запит в два університети Запорізької області, які політик вказував у своїй біографії, проте навчальні заклади відзначили, що Роман Іванісов у них не вчився.

У біографії депутата написано, що в 1995 році він вступив до Запорізького державного університету на факультет управління, відділення "Правознавство" і через 5 років закінчив виш із відзнакою, в результаті чого йому присвоєна кваліфікація "Юрист – спеціаліст".

Крім того, Іванісов згадував Бердянський університет менеджменту і бізнесу, в якому він нібито теж вчився.

Журналіст звернувся до помічниці нардепа з проханням надати копію або вихідні дані диплому про вищу освіту. Але інформації від неї не було: жінка припинила відповідати на повідомлення і дзвінки.

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що нардеп від "Слуги народу" Роман Іванісов нібито був засуджений за зґвалтування неповнолітньої неприродним способом. За інформацією журналістів, в 1996 році він був засуджений до трьох років ув'язнення і звільнився через 2,5 роки.

Як повідомляв сайт "Коментарі", генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що народний депутат від "Слуги народу" Роман Іванісов раніше відбував покарання за зґвалтування.

Колишній заступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов оприлюднив копію вироку суду про визнання винним народного депутата з партії "Слуга народу" у зґвалтуванні неповнолітньої.

Жертва зґвалтування депутата Іванісова розповіла подробиці злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!