Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Литви підтримав продовження санкцій проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Литви підтримав продовження санкцій проти Росії

Науседи пообіцяв і надалі надавати військову підтримку в боротьбі проти російської агресії

27 листопада 2019, 13:48 comments1464
Поділіться публікацією:
Президент Литви підтримав продовження санкцій проти Росії

Сьогодні президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з офіційним візитом у Вільнюсі, провів прес-конференцію зі своїм литовським колегою Гитанасом Науседі. Про це повідомляє Офіс президента.

У ході вітальної промови, Науседі висловив підтримку і схвалення Україні за її відстоювання демократичних і унітарних інтересів, а також підкреслив важливість зберігати за Росією європейські санкції аж до повної деокупації захоплених нею територій.

"Ми вважаємо, що європейські санкції відносно Росії повинні залишатися. Тут ми повністю згодні з моїм колегою, і ми сподіваємося, що найближчим часом конкретні рішення будуть прийняті для вирішення конфлікту на Донбасі, які будуть сприятливими для обох сторін", — сказав глава Литви, маючи на увазі нормандську зустріч, яка пройде на початку грудня.

Науседі зазначив, що під час зустрічі вони з Зеленським говорили про внесок України в операції НАТО.

"Ми, а також НАТО і надалі надавати військову допомогу, обмін військовими, співробітництво в кібербезпеки і також у нашій спільній польсько-литовсько-української бригади", — додав він.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський прямо в аеропорту, з якого летів в країни Прибалтики з офіційним візитом, розпорядився про негайну виплату заборгованостей із зарплат лікарям і педагогам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!