Головна Новини Політика зовнішня політика "День обміну": майже два десятки полонених не хочуть повертатися в ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

"День обміну": майже два десятки полонених не хочуть повертатися в ОРДЛО

Про бажання ув'язнених повідомила "омбудсмен" окупованих територій Дарина Морозова

29 грудня 2019, 11:50 comments2044
Поділіться публікацією:
"День обміну": майже два десятки полонених не хочуть повертатися в ОРДЛО

У представників терористичних формувань в Донецькій і Луганській областях заявили про те, що передбачені у списку на обмін полонені для передачі їх Києвом ОРДЛО, висловили небажання повертатися на непідконтрольні території. Про це розповіла так званий "омбудсмен" бойовиків Дарина Морозова.

"Близько двадцяти осіб відмовилися від участі в обміні і вирішили залишитися на територіях, підконтрольних Києву", — зазначила вона.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні має відбутися обмін полоненими між Україною і ОРДЛО. Зараз на пропускному пункті "Майорське" Донецької області триває активна підготовка до операції, а в бік місця призначення вже рухаються делегації і автобуси з самими заручниками.

Попередній об'єкт такого масштабу відбувся вперше 7 вересня, коли в Україну з російського ув'язнення повернулося 18 моряків, захоплених під час морської атаки в Керченській протоці, а також всесвітньо відомий в'язень сумління Криму Олег Сенцов. Тоді наших полонених особисто вітав президент України Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!