Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський і Путін можуть зустрітися в будь-який момент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Путін можуть зустрітися в будь-який момент

Зеленський і Путін можуть зустрітися в Ізраїлі

24 січня 2020, 12:51 comments1245
Поділіться публікацією:
Зеленський і Путін можуть зустрітися в будь-який момент

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков розповів про те, що між президентами України і РФ налагоджений конструктивний діалог, тому вони можуть зустрітися в будь-який момент, пише "ТАСС".

У той же час він відзначив, що офіційно зустріч не запланована.

Раніше помічник президента РФ Юрій Ушаков повідомляв, що Володимир Зеленський направив до Росії запит на зустріч Володимиром Путіним в Ізраїлі. За словами чиновника, графік Путіна в Ізраїлі дуже щільний і для повноцінних зустрічей може не бути часу.

Як повідомляло видання "Коментарі", 23 січня Володимир Путін і Володимир Зеленський будуть перебувати в Ізраїлі, де візьмуть участь в заходах, присвячених річниці визволення концтабору "Аушвіц" та Дню пам'яті жертв Голокосту.

У ЗМІ з'явилася інформація про зустріч двох лідерів в Ізраїлі. В Офісі президента України цю інформацію не підтвердили, проте допустили можливість такої зустрічі.

Нагадаємо, що директор Центру вивчення української політики Максим Семенов вважає, що міркувати в категоріях "можливо — неможливо", обумовлюючи зустріч Путіна і Зеленського, не цілком коректно. Важливо розуміти доцільність подібної зустрічі для двох сторін. А вона, на думку експерта, є очевидною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!