Головна Новини Політика зовнішня політика Гончарук зараз потрібен Україні, – Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук зараз потрібен Україні, – Зеленський

Зеленський вважає, що такий прем'єр, як Гончарук, зараз потрібен Україні, і йому ще треба дати час

25 січня 2020, 06:13 comments2486
Поділіться публікацією:
Гончарук зараз потрібен Україні, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю ізраїльському 9 каналу пояснив, чому вирішив залишити прем'єр-міністра Олексія Гончарука на посаді.

"Він, як хороша машина, не наїздив ще то кількість кілометрів, після якого ви міняєте автомобіль. Я не порівнюю його з річчю, це просто алегорія. Молодий, як мені здається, дуже потрібний цій країні, цього часу зараз людина", – сказав глава держави.

Зеленський зазначив, що ті питання, про які він говорив з Гончаруком, повинні бути вирішені.

"Він втомиться – він піде, він не впорається – він звільнить крісло. Це справедливо. Але ще трохи йому потрібно часу, щоб показати результат. Адже насправді це час біжить в Україні дуже швидко. Він працює чотири місяці, пішов п'ятий, запал у нього є", – пояснив президент.

  Раніше "Коментарі" писали, глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія спростував чутки про нібито разіграний політичний сценарій скандальної відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а також зазначив, що збереження його на посаді зіграє позитивну роль як в економіці, так і на загальній репутації державної влади. Так, на думку журналіста, саме Арахамія придумав так званий "маневр", щоб завершити скандал з "прослушкою" Гончарука його звільненням. "Спростовую цю інформацію. Але можу сказати, що точно брав участь у тому, щоб вийти з цієї складної ситуації. Я знаю, що Дмитро Разумков спілкувався теж. Всі намагалися знайти нормальний шлях вирішення", — зазначив Арахамія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!