Головна Новини Політика зовнішня політика "Росія - "нова нормальність" для ПАРЄ": Україна засмучена лояльністю Асамблеї до агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія - "нова нормальність" для ПАРЄ": Україна засмучена лояльністю Асамблеї до агресора

Член української делегації Євгенія Кравчук назвала ПАРЄ - "зоною протистояння" після включення Росії

29 січня 2020, 23:06 comments2122
Поділіться публікацією:
"Росія - "нова нормальність" для ПАРЄ": Україна засмучена лояльністю Асамблеї до агресора

Член української делегації Парламентської асамблеї Ради Європи Євгенія Кравчук заявила, що ПАРЄ знову стає зоною протистояння після того, як члени асамблеї затвердили повноваження Російської Федерації. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"New normality — нова нормальність в Раді Європи. Більшість депутатів підтримали резолюцію ПАРЄ, яка дозволяє російській делегації залишитися в Парламентській асамблеї. Незважаючи на невиконання попередніх резолюцій ПАРЄ і зухвала поведінка", — нарікає дипломат у своєму повідомленні.

Кравчук зазначає, що попереду українську делегацію чекає серйозна і кропітка робота на затвердження державного авторитету всередині ПАРЄ, а також формування порядку денного для політичних альянсів.

"ПАРЄ знову стає зоною протистояння. На боці агресора — "стійке занепокоєння" деяких європейських політиків якось запхнути Росію в зону "нової нормальності", зробити вигляд, що всі дії агресора — це business as usual", — зазначила вона, підкресливши, що на боці України — країни з групи "Балтік +", а також сам народ України і правда, яка завжди перемагає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що звільнений з полону ОРДЛО журналіст Станіслав Асєєв виступив на сьогоднішньому засіданні ПАРЄ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!