Головна Новини Політика зовнішня політика Ердоган привітав українських військових словами: «Слава Україні!»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган привітав українських військових словами: «Слава Україні!»

Ердоган вивчив привітання для українських військових

3 лютого 2020, 15:42 comments2295
Поділіться публікацією:
Ердоган привітав українських військових словами: «Слава Україні!»

Президент Туреччини Реджеп Ердоган 3 лютого з робочим візитом прилетів в Україну. Офіційна зустріч турецького президента відбулася біля Маріїнського палацу.

Під час зустрічі президент Туреччини Реджеп Ердоган і президент України Володимир Зеленський традиційно оглянули стрій почесної варти. Ердоган привітав українських військових словами: "Слава Україні!". Після лідери держав послухали національні гімни двох країн і вирушили на особисті переговори.

Раніше "Коментарі" писали, що експерти розповіли, чого варто чекати від візиту турецького президента в Україну. Також був опублікований детальний план заходів, на яких повинен бути присутнім Ердоган.

Крім того, Україна і Туреччина провели черговий раунд переговорів щодо укладення Угоди про вільну торгівлю, яку представники двох країн не могли узгодити протягом семи років. За інформацією Посольства України у Туреччині, сторони врахували обопільні інтереси з метою якнайшвидшого завершення переговорів по даній темі. Українську делегацію очолював торговий представник Тарас Качка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!