Головна Новини Політика зовнішня політика "Нехай краще ллється вода, ніж проливається кров": Арахамія пояснив свою позицію з водопостачання Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нехай краще ллється вода, ніж проливається кров": Арахамія пояснив свою позицію з водопостачання Криму

Глава фракції "Слуга народу" переконаний, що його слова вирвали з контексту, а тому перебрехали

12 лютого 2020, 19:25 comments4378
Поділіться публікацією:
"Нехай краще ллється вода, ніж проливається кров": Арахамія пояснив свою позицію з водопостачання Криму

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відреагував на суспільний резонанс в соціальних мережах, який викликали його слова про перспективу відновлення подачі питної води в аннексований з України, що може стати підставою для серйозних зрушень до врегулювання ситуації на Донбасі. Свою виправдувальну позицію нардеп написав на своїй сторінці в Facebook.

Так, Арахамії дорікнули, що він від імені всієї політичної сили президента схильний до здачі державних інтересів і готовий "злити" Крим.

З цього приводу парламентарій відповів, враховуючи, що "всі ми живемо в епоху пост-правди і змушені пояснювати  те, про що не говорили".

"У нашій фракції ніколи не піднімалося питання про відновлення водопостачання в Крим. Наша позиція була і залишається незмінною — Автономна Республіка Крим є незаконно анексованої частиною України, відновлення суверенітету над якою ми будемо вимагати всіма законними способами", — зазначено в повідомленні.

Також Арахамія підкреслив, що не він заторкнув в прямому ефірі каналу "Прямий" тему відновлення водопостачання, а під час відповіді тричі вказав на те, що висловлює виключно персональну точку зору, ніяк не пов'язану з партійною лінією.

"Питання компромісів насправді дуже складне для нашого суспільства. Хтось вважає, що краще хай ллється вода, ніж проливається кров солдатів. Хтось з цим категорично не згоден. Але всі ми точно згодні з тим, що хочемо кращого майбутнього для своєї країни, але не за рахунок поступок у питанні суверенітету і територіальної цілісності", — додав лідер президентської фракції.

Крім того Арахамія у своєму посланні звернувся до тих жителів окупованої території Криму, яких могли зачепити або образити його слова, вирвані з контексту.

"Я ріс в Миколаєві, кримчани — наші сусіди. Я дуже люблю Крим, і ми ніколи не допустимо будь-яких форм незаконної легалізації анексії територій. Крим був, є і буде частиною України", — підсумував нардеп.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий глава Офісу президента Андрій Єрмак також зазначив, що Давид Арахамія висловив в ефірі виключно свою думку, а не державну позицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!