Головна Новини Політика зовнішня політика Аваков обговорив обстріл на Донбасі з координатором Держдепу США
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков обговорив обстріл на Донбасі з координатором Держдепу США

У Держдепі США обговорили гостре питання протидії раптовій агресії з боку бойовиків Донбасу

18 лютого 2020, 16:40 comments1635
Поділіться публікацією:
Аваков обговорив обстріл на Донбасі з координатором Держдепу США

Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі з координатором Держдепу США в області світового тероризму Натана Сейлса підняв питання сьогоднішнього обстрілу бойовиками ОРДЛО позиції української армії поблизу населених пунктів Новотішковське, Орехово, Кримське і Хутір Вільний на Донбасі. Про це повідомив Аваков у своєму Twitter.

"Обговорили загострення ситуації на Донбасі — тільки рішуча позиція і спільні дії країн-партнерів зупинять зухвалу агресію РФ!", — зазначено в повідомленні.

KaQoHvG257fYdnufrXB89S8ru.jpg

Крім того українська сторона заручилася підтримкою США у питанні подолання терористичних актів, які безпосередньо торкнулися нашої країни в період російської окупації з 2014 року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський зробив екстрену заяву щодо порушення мирного процесу, назвавши це провокацією з боку окупантів.

"У п'яту річницю Дебальцевської трагедії бойовики і окупанти влаштували цинічну провокацію. Сьогодні вранці вони атакували позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошковское, Орехово, Кримське, Хутір Вільний. Обстріл велися з зброї, забороненої мінськими угодами", — зазначив президент, додавши, що бій закінчився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!