Головна Новини Політика зовнішня політика «Звільняють, скільки себе пам'ятаю»: Гончарук прокоментував чутки про відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Звільняють, скільки себе пам'ятаю»: Гончарук прокоментував чутки про відставку

Гончарук заявив, що зустрічався з Сергієм Тігіпком, якого ЗМІ називають головним претендентом на пост прем'єра

26 лютого 2020, 15:51 comments1703
Поділіться публікацією:








«Звільняють, скільки себе пам'ятаю»: Гончарук прокоментував чутки про відставку

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук спростував інформацію про свою ймовірну відставку, яка активно висвітлюється в ЗМІ. Про це він сказав на прес-конференції.

"Скільки себе пам'ятаю, мене звільняють. Я вже звик до таких питань. Уряд працює в нормальному режимі ... Ні, ніяких заяв я не писав, з президентом таких тем не обговорював", — сказав Гончарук.

Глава уряду також зазначив, що зустрічався з Сергієм Тігіпком, якого називають головним претендентом на посаду прем'єра.

"Я з ним зустрічався, як і з багатьма іншими. Я за останній місяць подивився близько 20 осіб. Нам дійсно потрібно посилення радниками, можливо, на якийсь пост в уряді", — пояснив Гончарук.

Як зазначив прем'єр, в уряді потрібні люди, "які дійсно розуміють, що таке промисловість".

Нагадаємо, в соцмережах і ЗМІ не вщухають розмови про нібито швидку відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Посилаючись на власні джерела, низка видань назвала ймовірних претендентів на посаду голови Кабміну.

Так, одним з основних кандидатів журналісти називають бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка, який очолював у 2002-2004 роках Національний банк, а в 2010-2012 роках був віце-прем'єром з питань соціальної політики в уряді Миколи Азарова. Додамо, що другим кандидатом на місце Гончарука в ЗМІ названо Валерія Хорошковського.

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що проводив зустріч з Сергієм Тігіпком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!