Головна Новини Політика зовнішня політика Оприлюднені результати тестів евакуйованих
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднені результати тестів евакуйованих

Стало відомо, є небезпечний вірус в українців

27 лютого 2020, 08:59 comments3089
Поділіться публікацією:
Оприлюднені результати тестів евакуйованих

Ні у одного з евакуйованих з Китаю українців і іноземців, які перебувають на обсервації в Нових Санжарах Полтавської області, молекулярно-генетичні дослідження не виявили коронавірус. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає прес-служба РНБО.

"Жоден з 89 евакуйованих, які знаходяться на обсервації в селищі Нові Санжари Полтавської області, на сьогоднішній день не заражений коронавірусом COVID-19", — йдеться в повідомленні.

Данилов зазначив, що молекулярно-генетичні дослідження біологічного матеріалу, який брали в евакуйованих, поки не виявили коронавірус.

Першу партію біоматеріалу передали літаком до Києва 22 лютого цього року. Наступний забір біологічного матеріалу у евакуйованих -  1 березня цього року, додали в прес-службі РНБО.

Як повідомляли "Коментарі" тиждень тому, незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, щоб уникнути коронавіруса в Україні та ізоляцію прибули з Китаю людей у санаторії під Полтавою, країну сколихнула хвиля протестів. Під Полтавою палили шини і атакували Нацгвардію, а президент Володимир Зеленський і топ-чиновники були шоковані поведінкою щодо земляків.

Нагадаємо, після того, як українку Анастасію Зінченко відмовилися евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, в Мережі прокотилася хвиля обурення. Настя розповіла про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією, що склалася. Після публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський. А незабаром їй і зовсім пообіцяли, що евакуюють на приватному літаку ФК "Шахтар".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.rnbo.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!