Головна Новини Політика зовнішня політика Україні не уникнути коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україні не уникнути коронавірусу

В РНБО визнали, що коронавірус не зможе обійти Україну

28 лютого 2020, 09:32 comments3715
Поділіться публікацією:
Україні не уникнути коронавірусу

Секретар РНБО і оборони Олексій Данилов вважає, що інфекція COVID-19 Україну не омине, але випадки захворювання будуть поодинокими, пише "Укрінформ".

"На превеликий жаль, поодинокі випадки захворювання будуть. Це буде майже в кожній країні. Але я можу сказати, що ми підготовлені, і підготовлені дуже і дуже потужно", — сказав Данилов.

Він, серед іншого запевнив, що медичні маски в Україні є в достатній кількості і закликав громадян не накопичувати їх.

"Ми відкрили те, що було на бронювання, в нашому держрезерві. Можу заспокоїти: у нас є в достатній кількості цих масок. Не треба їх зараз по 100-200 штук збирати, складати. У разі необхідності всі отримають необхідну допомогу від держави. І не треба роздувати паніку", — сказав Данилов.

"Ми розуміємо, які лікарні є, склад лікарів, кількість ліжок в тій чи іншій лікарні — все це під контролем", — запевнив секретар РНБО, пообіцявши реагування у разі необхідності.

Як повідомляли "Коментарі" тиждень тому, незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, щоб уникнути коронавіруса в Україні та ізоляцію прибули з Китаю людей у санаторії під Полтавою, країну сколихнула хвиля протестів. Під Полтавою палили шини і атакували Нацгвардію, а президент Володимир Зеленський і топ-чиновники були шоковані поведінкою щодо земляків.

Нагадаємо, після того, як українку Анастасію Зінченко відмовилися евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, в Мережі прокотилася хвиля обурення. Настя розповіла про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією, що склалася. Після публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський. А незабаром їй і зовсім пообіцяли, що евакуюють на приватному літаку ФК "Шахтар".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!