Головна Новини Політика зовнішня політика "Атомної бомби, щоб жбурнути на Москву, у нас поки немає", - "слуга народу" Потураєв
commentss НОВИНИ Всі новини

"Атомної бомби, щоб жбурнути на Москву, у нас поки немає", - "слуга народу" Потураєв

Нардеп від «Слуги народу» Микита Потураєв повідомив, що мовлення телеканалу «Дім» для окупованих територій може глушити Росія за допомогою радіоелектронної боротьби

2 березня 2020, 16:58 comments4224
Поділіться публікацією:








"Атомної бомби, щоб жбурнути на Москву, у нас поки немає", - "слуга народу" Потураєв

Народний депутат від партії "Слуга Народу", заступник голови комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що Росія може заважати мовленню українського каналу для окупованих територій, але вирішити цю проблему допоможе хіба що "атомна бомба, скинута на Москву".


Сьогодні презентували новий телеканал для тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей, а також частини Криму. Під час презентації нардеп заявив, що мовлення може блокуватися зі сторони Росії за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.

"Атомної бомби, щоб жбурнути на Москву, у нас поки немає. А це найбільш ефективний спосіб вирішити цю проблему раз і назавжди", — сказав Потураєв.

Нагадаємо, українська влада запланувала запуск телемовлення на тимчасово окуповану частину Донбасу на 1 березня. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" думками щодо цієї ідеї.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в окупованому Донецьку терористи "віджимають" житло у місцевих "для потреб мобілізації". Таку інформацію повідомила українська розвідка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!