Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський домовився з Меркель про 150 млн євро кредиту для України для боротьби з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський домовився з Меркель про 150 млн євро кредиту для України для боротьби з коронавірусом

Під час телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським канцлер Німеччини Ангела Меркель зазначила важливість прийнятих законів про земельну реформу і про регулювання банківської діяльності

31 березня 2020, 17:33 comments1959
Поділіться публікацією:
Зеленський домовився з Меркель про 150 млн євро кредиту для України для боротьби з коронавірусом

Президент України Володимир Зеленський і Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель під час телефонної розмови обговорили ситуацію навколо поширення коронавірусу в світі. Крім того, сторони погодили виділення для України 150 млн євро в рамках державного німецького кредиту на боротьбу з коронавірусом. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

У повідомленні наголошується, що Зеленський і Меркель також поділилися досвідом щодо того, що роблять країни з метою протидії пандемії.

Меркерль також заявила, що для України важливо якомога швидше домовитися з МВФ про виділення нового траншу, а також акцентувала увагу на важливості виділення додаткового фінансування для України з боку ЄС та Світового банку.

Раніше "Коментарі" писали, що канцлер Німеччини Ангела Меркель через підозру на коронавірус Covid-19 зробила відповідний тест, який показав негативний результат. Але це тільки перший тест, а для точності результату важливо пройти повторний. Раніше Ангела Меркель спілкувалася з лікарем, який згодом виявився хворий коронавірусом. Після цього канцлер Німеччини добровільно пішла в самоізоляцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!