Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський по телефону з президентом Євроради шукав способи боротьби з вірусом COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський по телефону з президентом Євроради шукав способи боротьби з вірусом COVID-19

Український гарант Володимир Зеленський висловив співчуття по всім померлим від коронавірусу в країнах Євросоюзу

2 квітня 2020, 18:58 comments1596
Поділіться публікацією:
Зеленський по телефону з президентом Євроради шукав способи боротьби з вірусом COVID-19

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з головою Європейської Ради Шарлем Мішелем на предмет пандемії коронавірусу COVID-19 і обговорив подальші перспективи боротьби з нею. Про це передає прес-служба Офісу українського гаранта.

"Бажаю вам міцного здоров'я. Україна висловлює щиру підтримку вам і членам Європейського Союзу в цей нелегкий час. Ми поділяємо біль тисяч європейців, які втратили близьких людей, і бажаємо якнайшвидшого одужання тим, хто бореться з недугою", — звернувся до дипломату глава держави.

Зеленський зазначив, що для української економіки вкрай важливо збереження з боку Євросоюзу "зелених коридорів" для експорту і торгівлі, а також оцінив шляхи вирішення ЄС для боротьби з поширенням пандемії в Європі і подолання негативних економічних наслідків.

У свою чергу, Шарль Мішель позитивно відзначив нещодавнє прийняття українським парламентом законів про обіг земель сільськогосподарського призначення та про регулювання банківської діяльності.

"Наш парламент, незважаючи на пандемію коронавірусу і зараження хворобою кількох народних депутатів, все-таки засідав до пізньої ночі, щоб проголосувати за необхідні закони, зокрема земельну реформу. Нічого не міняється, ми продовжуємо наш курс", — констатував гарант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прийняття ключових законів на останньому позачерговому засіданні Верховної Ради буквально врятувало українську економіку від падіння в дефолт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!