Головна Новини Політика зовнішня політика "Зеленський відмовив Лукашенку": парад Перемоги в Мінську пройде без українського гаранта
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський відмовив Лукашенку": парад Перемоги в Мінську пройде без українського гаранта

У президента Володимира Зеленського немає ніяких планів на закордонні поїздки, поки не завершиться карантин

6 травня 2020, 14:57 comments1662
Поділіться публікацією:
"Зеленський відмовив Лукашенку": парад Перемоги в Мінську пройде без українського гаранта

Глава держави Володимир Зеленський не має наміру їхати в Мінськ для участі в урочистому параді Перемоги, який пройде в столиці Білорусі 9 травня. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на коментарі в Офісі президента.

Раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив лідерів країн-переможниць, що були у складі СРСР, для участі у видовищному військовому параді на честь 75-річного ювілею з Дня великої Перемоги. Так, крім українського президента в Мінськ запрошений і голова держави-агресора Володимир Путін.

У свою чергу прес-служба Зеленського зазначає, що у нього немає запланованих поїздок за кордон до закінчення карантину.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про заплановані поїздки українського гаранта Володимира Зеленського відразу після відновлення міжнародного авіасполучення.

"Азійський напрям – важливе. І якщо ми говоримо про вимірах діяльності президента, то коли у нас будуть зняті заборони на пересування в умовах коронавіруса, безумовно, ми будемо планувати азійського турне президента. Щоб він відвідав кілька країн, з якими нам потрібно посилити відносини", – відзначив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!