Головна Новини Політика зовнішня політика Відкликаного посла Грузії відправлено на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкликаного посла Грузії відправлено на карантин

Посол Грузії Теймураз Шарашенідзе, відкликаний з Києва у зв'язку з призначенням Саакашвілі в Кабміні, знаходиться на двотижневій обсервації

13 травня 2020, 14:40 comments1865
Поділіться публікацією:
Відкликаного посла Грузії відправлено на карантин

Посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенідзе, який відкликаний з Києва для консультацій, знаходиться в двотижневому обов'язковому карантині в Тбілісі. Про це передає агентство "РБК-Україна" з посиланням на грузинські ЗМІ.

У свою чергу, грузинський МЗС зазначив, що посол вилетів з Києва до Мінська, а звідти вже був спрямований у Тбілісі згідно всім захисним заходам, попереджує зараження коронавірусом COVID-19.

"Наш посол Теймураз Шарашенідзе прибув у Тбілісі вчора. Як і всі пасажири, що прибувають у тбіліський міжнародний аеропорт, він пройде двотижневий обов'язковий карантин під спостереженням медиків", — повідомили в міністерстві.

Раніше зазначалося, що глава уряду Грузії Георгій Гахарія заявив, що Грузія не буде розривати дипломатичні стосунки з Україною за призначення головою комітету з реформ Михайла Саакашвілі, хоча підкреслив, що останній перебуває в карному розшуку на батьківщині.

Портал "Коментарі", в свою чергу, звертався до експертів для спроби проаналізувати, як саме будуть вибудовуватися міжнародні відносини України і Грузії під час роботи Саакашвілі в українському уряді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!