Головна Новини Політика зовнішня політика У Грузії продемонстрували, як будуть розвиватися відносини з Україною при Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії продемонстрували, як будуть розвиватися відносини з Україною при Саакашвілі

Глава МЗС Грузії Давид Залкаліані зазначив, що стратегічне партнерство з Україною не припиниться, незважаючи на присутність екс-президента Михайла Саакашвілі в уряді

27 травня 2020, 19:58 comments1786
Поділіться публікацією:
У Грузії продемонстрували, як будуть розвиватися відносини з Україною при Саакашвілі

Міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані зробив заяву про стратегічне партнерство з Україною після призначення заочно засудженого в Грузії екс-президента Михайла Саакашвілі в Нацрада з реформ при прем'єр-міністрі Дениса Шмыгале. Про це повідомляє видання "Грузія Онлайн".

При цьому Залкаліані позначив, що в Україну вже незабаром повернеться грузинський посол, який був тимчасово відкликаний для обговорення проблематики, пов'язаної з призначенням Саакашвілі.

"У нас багато схожих проблем, таких як окупація територій нашої країни, європейська та євроатлантична інтеграція, загальні позиції в межах ГУАМ — це переглядатися не буде", — зазначив глава МЗС Грузії, охарактеризувавши політичні відносини з Україною.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Грузія заявила про готовність повернути посла Теймураза Шарашенидзе в Україну у випадку, якщо остання зробить ініціативу зі свого боку.

"Ми будемо стежити за розвитком процесів в Україні, які кроки зробить український уряд в плані нормалізації відносин з Грузією, тоді буде прийнято рішення про дату повернення посла в Україну", — заявили в МЗС Грузії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!