Головна Новини Політика президент Apple, Армстронг і гараж: Зеленський закликав іноземців інвестувати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple, Армстронг і гараж: Зеленський закликав іноземців інвестувати в Україну

Глава держави назвав свою мету

29 жовтня 2019, 13:10 comments1728
Поділіться публікацією:
Apple, Армстронг і гараж: Зеленський закликав іноземців інвестувати в Україну

Президент Володимир Зеленський, виступаючи на Першому інвестиційному форумі "RE: think. Invest in Ukraine" в Маріуполі, висловив надію, що історія успіху України буде схожа з історіями Японії, Південної Кореї і Сінгапуру, повідомляє "Укрінформ".

"Моя мета, щоб у світових підручниках поруч із кейсами Японії, Південної Кореї та Сінгапуру з’явилася Україна. Запрошуємо усіх долучити до цієї української мети", — заявив глава держави, звертаючись до інвесторів.

Зеленський також обіцяв продемонструвати знакові глобальні проекти, які будуть "магнітом" притягувати успіх.

За словами глави держави, Україна нагадує технологічну корпорацію Apple і колишнього чемпіона з велогонок Ленса Армстронга, у якого був діагностований рак.

"Зневіра або знищує остаточно, або робить сильнішим. Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз. Але ми знаємо, що на зміну найтемнішій ночі неодмінно прийде світанок", — додав Зеленський.

До речі, Ленс Армстронг був позбавлений всіх своїх титулів і довічно дискваліфікований з велоспорту через вживання допінгу.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Олексій Гончарук відкрили відремонтовану ділянку "дороги життя" — траси Запоріжжя-Маріуполь

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський, виступаючи перед інвесторами в Канаді, порівняв Україну з баскетбольним клубом "Торонто Репторс", який в 2019 році вперше у своїй історії став чемпіоном НБА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!